Hold Poochen Fornøyd Med Disse Hundepleietipsene

Det er fint å eie en hund, men ikke alle hunder. For å virkelig få mest mulig ut av forholdet ditt til hunden din, må du bruke litt tid på å lære om riktig hundeeierskap. Fortsett å lese for å oppdage gode tips for å heve en hund riktig.

Helt likt folk nød stamgjest årlig physicals, hundene nød det likt ting. Tydelig, hundene dont ‘ snakke, så den kan hard å regne ut når de ‘ har problemer med deres ben eller tenner. Får din hunden avkrysset opp opp på årlig ville tillate du å vite hvis der er alle problemer.

Pass på å holde hunden kjølig mens du reiser i løpet av sommeren med bil. Selv med din luften-forfatning opp på, hunden kanskje bli over-oppvarmet inne hans pet bærer. En enkel og rimelig mottiltak er frysing noen gallon mugger med vann og plassere dem i nærheten av ham hvor han kan krølle opp og avkjøles.

Hunden din har tenner akkurat som deg, så det er fornuftig at han trenger riktig tannpleie. Invester i en hund tannbørste og pusse tennene ofte. Bare å la veterinæren gjøre det ved sine vanlige kontroller er ikke nok. Du kan også kjøpe godbiter som er spesielt ment å hjelpe med kjæledyrets tenner.

Hvis valpen eller hunden din stadig tygger på møblene dine, kan du investere i noen tyggeleker. Spred dem rundt gulvet, spesielt rundt bena på sofaen og endebordene. Vær begeistret for tilbudene dine om å leke med chewies med hunden din for å oppmuntre til hyppig bruk. Dette burde til slutt avskrekke ham fra å chomping møblene dine.

Har du en «rynkete» hund, som en bulldog? I så fall må du være samvittighetsfull om pleieprosessen for å holde kjæledyret rent. Etter at du har børstet, ta en baby tørk og bruk den til å komme inn mellom brettene på kroppen. Sørg for at du får dem helt tørre etter å ha gjort det.

Hold hunden i god form. Han kan lide med de samme vektrelaterte problemene som du kan, så sørg for at han får rikelig med sunn trening og spiser et godt balansert kosthold. Husk at turgåing vil være til nytte for deg også, så gjør det til en del av din daglige rutine sammen for å være lykkeligere og sunnere.

Gi aldri hunden melk! Det er ikke nødvendig for kroppen hans og han har ikke riktig enzymer for å fordøye det likevel. Fôring hunden kumelk kan føre til kroniske diaré og la ham med en urolig mage, blant andre helseproblemer. Stick med vanlig gammelt vann for en sunn og hydrert hund.

Pet-bevis ditt hjem før du tar med en hund inn i det, akkurat som du ville for en krypende pjokk. Du må flytte noe giftig til en høyere hylle og vurdere faren for at planter kan utgjøre hvis nibbled av hunden din. Husk at frostvæske er dødelig, og at å forlate ting som pennies eller fargestifter på gulv kan utgjøre en kvelningsfare for nysgjerrige valper.

Det er mye å være en god, ansvarlig hundeeier. Det er mye mer enn bare å velge en hund med et søtt utseende. Du må jobbe med forholdet for at det skal fungere. Ved å bruke det du har lært av denne artikkelen, vil tiden du tilbringer med kjæledyret ditt bli gjort hyggelig.