Ingen Mislykkede Hundepleietips

Det finnes en rekke kjæledyr tilgjengelig for deg. Du kan velge en katt, en fisk, en kanin eller en slange. Hvis du vil ha ubetinget kjærlighet, vend deg til en hund. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du bryr deg om hunden din når du adopterer ham.

Hvis du tar med hunden din på tur, må du sørge for at du har et nylig bilde av dem tilgjengelig. Dette lar deg ha et bilde av ham hvis han går seg vill.

Hunden din trenger et stimulerende miljø hvis det kommer til å leve et langt og sunt liv. Gi ham eller henne med en er egentlig ikke så vanskelig. Bare sikre du ta din hunden for gå hver dag, og kjøpet et par leker det du og din pet kanne lek med sammen.

Varme sommerdager er vanskeligere for hunder å håndtere enn mennesker. Alltid sørge for at kjæledyret har nok vann til å drikke. Gi dem en skyggelagt området for å hvile hvis de skal være ute i lengre tid. Og, hvis din hunden begynner fungere i en ualminnelig måte, ringe det veterinarian. Heteslag kan være dødelig, så det er viktig å få medisinsk behandling så snart som mulig.

Det er viktig å pusse hundens tenner, men det er ikke lett. Hvis hunden din motstår, en gang om dagen bare løfte leppene og bruke fingeren til å gni tennene lett. Gjør det raskt først, og begynn deretter å trekke ut tiden du bruker på å utføre denne handlingen. Dette vil hjelpe dem å få bruk til prosessen. Etter det kan du begynne å bruke en faktisk børste og tannkrem.

Hvis du sliter med å få kjæledyret til å oppføre seg under en grooming sesjon, gjelder positiv forsterkning. Med din ord og din klang, praise din hunden for alt liten ting det han eller hun does frisk i løpet av klokken du arbeider med seg. Gi ham en godbit når du er ferdig, så han begynner å assosiere grooming med noe godt. Du burde omdreining din hundene ‘ opptreden i nærheten på null tid!

Unngå problemer av nidkjært hvis du har mer enn ett dyr. Spesielt hvis du bringe en ung hunden inn i hjem av en eldre hunden, problemer kanne fremkomme. Vær hensynsfull av tålmodighet og energi nivåer av senior hund og sørge for at hans følelser ikke blir skadet ved å gi den nye fyren all oppmerksomheten.

Hvis din hunden har lang håret, sikre å ta seg tid til trimme det fur i nærheten hans feet. Hvis du tillate din hundene ‘ håret å avle også lang, de kanne bli saker stakk inne deres fur. Dette kan føre til skader mellom putene i føttene og rundt neglene.

Til å begynne med er det ikke lett å ta med en hund hjem. Du vil imidlertid være bedre forberedt på reisen ved å bruke rådene ovenfor. Fortsett å lære om hunder og fortsett å finne ut så mye du kan. Du kan gjøre det til en hobby og gjøre kjæledyret ditt lykkelig.