Lær Om Hundepleie Med Disse Tipsene

Som hundeelsker forstår du gleden et slikt kjæledyr kan bringe til livet ditt. Du vil aldri være alene igjen, og du vil alltid ha en ledsager som tenker verden av deg. Til gjengjeld er det din jobb å ta vare på dem, og denne artikkelen vil lære deg alt du trenger å vite.

Du ville lønn en meget å ta vare på din hunden. Høy kvalitet hunden næringen, legeundersøkelse bekymre, leker og behandler kanne lett løpe i nærheten av $1 000 inne et år. Pet helseforsikring kan hjelpe; til tross for du ville lønn en månedlig eller årlig avgift, du ville ofte være belagt hvis en stor legeundersøkelse nødsituasjonen hender til deres pet.

Varme sommerdager er vanskeligere for hunder å håndtere enn mennesker. Alltid sørge for at kjæledyret har nok vann til å drikke. Gi dem en skyggelagt området for å hvile hvis de skal være ute i lengre tid. Og, hvis din hunden begynner fungere i en ualminnelig måte, ringe det veterinarian. Heteslag kan være dødelig, så det er viktig å få medisinsk behandling så snart som mulig.

Lær hunden din å bli opplært, selv om du ikke har tenkt å bruke mye tid på spesielle triks. En hund må forstå hjemmets grunnleggende hierarki og bør være forberedt på å lytte og lære gjennom hele sitt liv. Øv på det grunnleggende som «sitte» og «ned» i begynnelsen og introdusere noe nytt innimellom.

Ta deg tid og korriger dårlig oppførsel når du først ser den. Jo lenger du ignorerer det, jo vanskeligere blir det å korrigere det senere, og konsekvensene kan være alvorlige. Ikke bare vil det være vanskelig å dempe den dårlige oppførselen, han kan utgjøre fysisk skade på deg eller noen du elsker.

Sørg for at hunden din får nok trening. Dette er viktig for omsorg for en lykkelig hund. Mange mennesker ikke gidder å trene hunden sin, tenker at turer er nok. Hunder er aktive skapninger og trenger å leke. Snakk med veterinæren din om hvor mye aktivitet hunden din trenger, og sørg for at han får det.

Hvis du prøver å bryte en av hundens uønskede vaner, sørg for at du forstår at det ikke vil skje over natten. Å bryte en vane tar tid og tålmodighet. Ikke bli motløs og gi opp hvis det virker som valpen din ikke gjør fremskritt. Hold på det og kanskje prøve å endre din tilnærming til treningen. Noen ganger kan dette være den boost som hunden din trenger.

Utpeke et familiemedlem eller en nær venn til å være ansvarlig for hunden din, hvis noe skulle skje med deg. Hvis du er i en ulykke og ikke klarer å komme hjem, trenger hunden din noen til å mate ham og imøtekomme andre behov. Kanskje du stoler på en nabo med husnøklene dine, og de kan handle for deg i en nødens stund.

Omsorg for hunden din starter med en god utdanning, og denne artikkelen er et springbrett til sann forståelse av arten. Heldigvis har du lest den i sin helhet, så husk disse tipsene mens du fortsetter å elske hunden din. Les så mye du kan for å lære mer om kjæledyret ditt.