Tips Og Triks For å Ta Vare På Hunden Din

Hunder er virkelig de største skapningene på jorden. Hvorvidt du er enig med min vurdering, må du elske dem som du har kommet til denne artikkelen som gir deg mange tips og triks om omsorg for en hund. Kjæledyr eierskap er ikke lett, så fortsett å lese denne artikkelen for å finne ut så mye du kan.

Forskning en spesiell rase av hunden du kanskje være interessert i tidligere bringe seg hjem. Masse folk gjør den feilen å forelske seg i en type hund, og deretter finne ut senere at dyret er egentlig ikke for dem. Chihuahuas, for eksempel, er en trendy type, men svært vanskelig å fullt potte tog, spesielt i kaldere klima!

Unngå etterligne en legeundersøkelse profesjonell når det gjelder din hundene ‘ sunnhet. Inne en prøve å bevare pengene, mange folk prøve å diagnose deres pets ‘ vilkårene eller bruk Human handling opp på forskjellige Component og det kan meget farlig å det dyr. Hvis du skrånende ‘ by i sin helhet vet bekymre, fortelle det å Doktoren og anmode deres rådet allikevel eller hvis de kunne ordne en innbetaling plan til deres.

Hvis du tenker på å vedta en hund, prøv å ta et par uker fri fra jobb slik at du kan tilbringe litt tid med valpen og lære det et par gode vaner. Lærer opp din dukke og hjalp den bli pleide dens ny omgivelsene ville være mange lettere hvis du er hjem.

Hvis du sliter med å få kjæledyret til å oppføre seg under en grooming sesjon, gjelder positiv forsterkning. Med din ord og din klang, praise din hunden for alt liten ting det han eller hun does frisk i løpet av klokken du arbeider med seg. Gi ham en godbit når du er ferdig, så han begynner å assosiere grooming med noe godt. Du burde omdreining din hundene ‘ opptreden i nærheten på null tid!

Dont ‘ anta din leketøy-tok mål hundene ‘ bit isnt ‘ farlig, rettferdig fordi hes ‘ liten. En masse eiere penselen-av lærer opp, tenking det det mindre rase hunden kanne komme unna med lite dårlig opptreden og denne isnt ‘ avrette. Som ansvarlig hjørnetann kontroll, youve ‘ fikk å lage bestemt din hunden er ikke positur en trusselen å noen av har seg frisk utdannet.

Når du trener hunden din, er konsistens alt. Du må være konsekvent til enhver tid. Hvis hunden din ikke har lov til å hoppe på folk når de går inn, ikke la hunden din gjøre det selv om en person sier at de ikke har noe imot å bli hoppet på. Du bør også sørge for at alle som er rundt hunden din forstår reglene dine og er i samsvar med dem.

For å gjøre hunden din glad og øke båndet mellom deg, prøv å lære å gi ham en massasje! Det har blitt vist i nyere studier at strukturert massasje er svært gunstig for hundens helse og kan forbedre deres generelle velvære. Denne aktiviteten kan også være veldig avslappende for deg også.

Nå som du har alle disse tipsene og triksene i tankene, er du klar til å gjøre hundens liv bedre. Det er opp til deg å bruke hvert tips en etter en, endre hundens livsstil bit for bit. Jo mer du gjør for hunden din, jo mer vil han elske deg til gjengjeld.